Štítky: Informační systémy

Azure pro leasingové společnosti (OneCore)

Chcete i vy využívat moderní řešení, na které sázejí největší finanční a leasingové společnosti jako UniCredit Leasing, ČSOB Leasing či Finanční Služby Poštovej Banky? Jimi využívané řešení OneCore pro Microsoft Dynamics NAV na platformě Azure je nyní dostupné pro každého, a to na bázi měsíčního předplatného.

Svými moduly toto řešení kompletně pokrývá oblasti zpracování všech typů finančních a leasingových produktů, zejména

  • finanční leasing,
  • úvěry a půjčky,
  • operativní leasing,
  • fleet management
  • i retailové financování.

Desítky požadavků = 1 řešení

Velké finanční společnosti se v dnešní době potýkají s problémem propojení velkého množství různých systémů. Ruku v ruce s tím jde nutnost využívat několik různých databází a pracovat s decentralizovaně uloženými daty. OneCore pro Microsoft Dynamics NAV na platformě Azure přináší finančním společnostem výrazné zjednodušení. Centrální postavou řešení je zákazník (z pohledu finanční společnosti) a informace o něm, jako jsou smlouvy, dokumenty atd. Všechny tyto údaje jsou dostupné on-line v rámci celého leasingového procesu a jsou jednotné. Celý systém funguje na jedné platformě, v rámci jednoho rozhraní a s daty uloženými v jedné jediné databázi!

Velké finanční a leasingové společnosti ocení, že řešení lze nasadit jako hotový celek. Pro menší firmy je pak výhodou i možnost postupného nasazování jednotlivých modulů.

Flexibilita, rozšiřitelnost, výkonnost a bezpečnost
Tyto čtyři charakteristické znaky řešení OneCore tvoří synergický efekt, v rámci kterého uživatelům přinášejí další doplňkové služby - nechybí například Cortana Intelligence, datové analýzy a pokročilý reporting na platformě BI.

Zákazníci oceňují také připravenost řešení i platformy z pohledu GDPR, praktické automatické zálohování i užitečné vývojové a testovací prostředí.

Řešení OneCore pro Microsoft Dynamics NAV díky platformě Azure a širokým možnostem jejího rozšíření přináší podporu od desítek až po stovky současně pracujících uživatelů. Díky optimalizaci a použití nejnovějších online technologií dosahuje systém výborných výsledků při transakčním zpracování. OneCore totiž umožňuje zpracovat objemy desetitisíců aktivních leasingových smluv a úlohy typu rekalkulace celého portfolia jsou otázkou pouhých desítek minut.

Řešení OneCore pro Microsoft Dynamics NAV pro svůj běh využívá zejména

virtualizační služby,
databázovou službu SQL as service,
Power BI,
Office 365.
Volitelně je pak možné doplnit integraci na

SharePoint On-line,
Dynamics 365 Sales and Marketing (dříve Microsoft Dynamics CRM).
Stejně jako celý systém, tak i jeho objednávání je jednoduché a přehledné. Lze si zvolit formu předplatného nebo jeho kombinaci s licencí. V rámci samostatného předplatného zákazník obdrží za 1 platbu všechny potřebné licence, aktualizace a provoz. Ve druhém případě předplatné znamená pokrytí nákladů na provoz prostředí a databáze a zakoupení jednorázové licence pak pokrývá řešení OneCore pro Microsoft Dynamics NAV.

Ludmila Bittnerová | Axiom Provis